My Diagnostick Medical

My Diagnostick

Bedrijfsnaam My Diagnostick Medical
KvK Nummer 55756255
Website www.mydiagnostick.com
Beschrijving onderneming My Diagnostick produceert en commercialiseert een makkelijk te gebruiken diagnostisch apparaat dat aan de huidige klinische behoeften kan voldoen.
Naam innovatie My Diagnostick
Beschrijving innovatie MyDiagnostick is een nieuw en laagdrempelig diagnostisch apparaat dat in staat is om boezemfibrilleren te detecteren. De MyDiagnostick is zeer makkelijk te gebruiken en heeft geen knoppen of parameters die dienen ingesteld te worden. Wanneer je de MyDiagnostick oppakt wordt het apparaat automatisch ingeschakeld en is het klaar voor gebruik. Na slechts één minuut van ECG-opname is de Afib diagnose voltooid en toont het apparaat dit aan de patiënt of arts. De MyDiagnostick zal met een rood of groen lichtje aangeven of AF is geconstateerd of niet. Na voltooiing, wordt de MyDiagnostick automatisch uitgeschakeld. Dit in tegenstelling tot huidige holters en recorders die ECG signalen bekomen door op de huid elektroden aan te brengen en deze te verbinden via draden aan het opname-apparaat. Na plaatsing van de elektroden en aansluiten van de draden, moet het apparaat ingesteld worden en kan men dan beginnen met opname. Als gevolg van het intuïtieve karakter van de MyDiagnostick, kan een AF-test worden begonnen binnen een paar seconden en meerdere malen per dag herhaald worden over een langere periode (maanden). De MyDiagnostick heeft een diagnostische functie voor detectie van AF in het apparaat ingebouwd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie vroegtijdig detecteren van AF en het voorkomen van beroertes
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel detectie gericht op boezemfibrilleren, direct resultaat binnen 60 seconden!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO