Movin

Indoor Navigation

Bedrijfsnaam Movin
KvK Nummer 62486551
Website www.movin.io
Beschrijving onderneming Wij realiseren indoor navigatie; TomTom maar dan voor binnen in grote gebouwen. We zorgen er hiermee voor dat mensen nooit meer verdwalen als ze opzoek zijn naar de locatie van de afspraak met hun dokter of verpleger. Hiermee maken we ziekenhuizen toegankelijker en gastvrijer, kunnen ze hun innovatieve karakter tonen, en zetten we een eerste stap in het efficiënter maken van de patiëntlogistiek.
Naam innovatie Indoor Navigation
Beschrijving innovatie GPS werkt niet zodra je een gebouw binnen gaat. Deze techniek kan geen verdiepingen herkennen en het signaal wordt verstoord door het gebouw. Movin heeft een techniek ontwikkeld op basis van Bluetooth 4.0 iBeacons. Onze slimme en innovatieve techniek zorgt ervoor dat indoor positiebepaling mogelijk is tot 2m accuraatheid. Dit biedt tal van mogelijkheden voor de toekomst (navigatie, asset management, track
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De huidige manier van wayfinding werkt niet. Het is te complex en niet persoonlijk. Bijna iedereen weet wel hoe het is om verdwaald te raken in een ziekenhuis. Binnen de zorg is er sinds de intreding van de marktwerking behoefte aan meer gastvrijheid en dat de patiënt centraler wordt gezet. Onze oplossing zorgt ervoor dat mensen onbezorgd hun afspraak zorgeloos en stressvrij weten te bereiken en zich compleet gastvrij voelen. Tevens verzamelen we statistieken waarmee we gebouwen slimmer en efficiënter kunnen laten werken in het kader van bezoekersstromen, wayfinding en veiligheid.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is uniek omdat dit de eerste keer is dat indoor navigatie met dermate accurate positiebepaling op grote schaal wordt toegepast. Dit heeft nog niet eerder plaatsgevonden, zelfs niet door Google en Apple. Onze techniek is onderscheidend ten opzichte van onze concurrenten omdat het betrouwbaarder, accurater en simpeler te implementeren en onderhouden is.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO