Mezuro

Mezuro (“meten” in Esperanto)

Bedrijfsnaam Mezuro
KvK Nummer 14092383
Website www.mezuro.com
Beschrijving onderneming Mezuro (www.mezuro.com) is een nieuwe innovatieve speler die op basis van meettechnologie de mobiliteit van groepen mensen in kaart brengt.
Naam innovatie Mezuro (“meten” in Esperanto)
Beschrijving innovatie Mezuro telt het aantal mensen in straten, winkelcentra, steden en regio’s op basis van anonieme statistische gegevens afkomstig uit het mobiele communicatienetwerk van Vodafone eventueel gecombineerd met data afkomstig van telcamera’s. Mezuro beschikt bijvoorbeeld, naast tellingen, over statistische informatie uit welke woonplaats bezoekers afkomstig zijn en hoe mensen zich verplaatsen. De informatie is 24 x 7 x 365 beschikbaar, waardoor ook trends op langere termijn kunnen worden gemeten. De privacy van personen is volledig gewaarborgd. Mezuro krijgt alleen anonieme en geaggregeerde tellingen van de provider. Hierdoor is deze informatie volstrekt anoniem en nooit te herleiden tot individuen. Een onafhankelijke gerenommeerde partij audit dit proces.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Hoeveel mensen komen er eigenlijk dagelijks het centrum van de stad? Waar komen zij vandaan en hoe vaak komen zij en hoe lang blijven ze? Door hoeveel mensen is ons evenement bezocht, en waar komen zij vandaan? Hoeveel voertuigen gaan er gebruik maken van een eventueel nieuw aan te leggen weg? En wat is de herkomst van die voertuigen? Waar kunnen we het beste een snelfietsroute worden aangelegd? Stuk voor stuk belangrijke vragen waarvan de antwoorden relevant zijn voor het nemen van goed onderbouwde strategische beslissingen. Vanuit deze visie en de toenemende behoefte aan transparantie en meetbaarheid ontwikkelde Mezuro een gepatenteerd systeem dat 24*7 gegevens levert ten aanzien van aantallen mensen en hun mobiliteit.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Informatie over de mobiliteit van Nederland is tot nu toe alleen te genereren met behulp van (meestal dure) interviews die een beperkt inzicht geven. Mezuro is in staat continu statistische informatie te genereren op basis van GSM data waarbij de privacy volledig is gewaarborgd. Met deze gepatenteerde technologie zijn wij uniek in de wereld.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO