Medical Computer Support

Easy Clinic tablet app

Bedrijfsnaam Medical Computer Support
KvK Nummer 08044734
Website www.mcswilp.nl
Beschrijving onderneming MCS levert software oplossingen voor de zorg
Naam innovatie Easy Clinic tablet app
Beschrijving innovatie In samenwerking met Dell (hardware) en het Meander ziekenhuis is een app ontwikkeld voor het Elektronisch Patienten Dossier voor de dagelijkse werkzaamheden. Het toonaangevende vakblad Computable heeft deze innovatie dit jaar voorgedragen voor de innovatie award van 2015 om de volgende redenen: patientgerichtheid want de informatie die de verpleegkundige nodig heeft is onmiddellijk overal beschikbaar, waardoor de patient niet steeds opnieuw zijn verhaal hoef te doen bij andere artsen/verpleegkundigen. Het is beter voor de patientveiligheid, want er is veel minder kans op fouten of vertragingen. Het is een stuk kostenefficiënter, want kost minder tijd van de verpleegkundige. En tenslotte bevordert het de medewerkerstevredenheid, want zij vinden het hip en plezierig om zo te kunnen werken.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Medische Informatie moet actueler en toegankelijker zijn. En makkelijk en veilig toepasbaar voor medici en patient die assertiever wordt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel EPD koppelingen zijn ook met andere leveranciers mogelijk door open interface. Gebruiksgemak kent daarnaast vele features, waaronder vertaalprogramma voor allochtone patienten. De verpleegkundige heeft hiermee alle actuele gegevens van de patiënt uit het EPD letterlijk bij de hand, ongeacht waar deze gegevens zijn vastgelegd. De app leent zich uitstekend om gegevens in een patiëntvriendelijke en toegankelijke interface te tonen aan de patiënt. Enkele eigenschappen van EasyClinic tablet: Geschikt voor tablets van klein formaat, zodat ze passen in de uniformzakken van verpleegkundigen. 
 Vitale informatie, allergiën en overige patiëntinformatie direct overal beschikbaar. 
 Opdrachten van specialisten zijn direct bekend bij het verplegend personeel. 
 Eenvoudig kunnen registreren van veelvoorkomende verpleegkundige handelingen, zoals: 
 Infusen., 
 bijwerken actieplan., vochtbalans., vragen aan de behandelend specialist, temperatuur, polsfrequentie, bloeddruk, 
gewicht, lengte, saturatie, etc. 


Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO