Media Distillery

Het Media Distillery platform

Bedrijfsnaam Media Distillery
KvK Nummer 60425849
Website www.mediadistillery.tv
Beschrijving onderneming Media Distillery is een innovatieve tech-startup uit Amsterdam. Media Distillery heeft technologie ontwikkeld waarmee live radio en televisie in real-time doorzoekbaar worden gemaakt.
Naam innovatie Het Media Distillery platform
Beschrijving innovatie Het Media Distillery platform maakt live radio en televisie real-time doorzoekbaar. Met behulp van geavanceerd beeld en geluid analyse zoals spraakherkenning en ondertitel herkenning wordt automatisch bepaald waar een uitzending over gaat en wat er wordt gezegd. De verschillende analyses worden op een innovatieve manier gecombineerd om zo de accuraatheid te verhogen en geavanceerde zoekvragen mogelijk te maken.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Radio en TV zijn momenteel nauwelijks doorzoekbaar. Alleen als mensen handmatig hebben aangegeven waar een uitzending over gaat zijn fragmenten terug te vinden. Dit handmatige metadateren is een tijdrovend en duur proces. Omroepen en Beeld en Geluid hebben hierdoor te maken met hoge kosten.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is bijzonder nieuw. Er zijn nog geen andere Nederlandse partijen die deze technologie toepassen om radio en TV doorzoekbaar te maken.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO