Maru Systems International BV

De Groene Aggregaat

De groene aggregaat

Bedrijfsnaam Maru Systems International BV
KvK Nummer 59 66 33 75
Website www.degroeneaggregaat.nl
Beschrijving onderneming Maru Systems is een innovatief bedrijf actief in energietechniek en energiebesparing. Sinds 2007 zijn we nationaal en internationaal actief met een team van engineers en monteurs.
Naam innovatie De Groene Aggregaat
Beschrijving innovatie Een hybride generator voorzien van zonnepanelen en batterij pakket, standaard geïntegreerd in een zeecontainer en voorzien van een uniek mobiel roterende arm waarmee de zonnepanelen uit de container komen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Deze innovatie zorgt voor 60% brandstofbesparing, vermindering van CO2 uitstoot en minder geluid. Dit draagt bij aan een duurzaam milieu en leefomgeving. De noodzaak van het product komt voort uit het feit dat er overal op de wereld behoefte is aan stroom. In deze behoefte wordt voorzien op een duurzame wijze.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De uniek roterende arm is door ons gepatenteerd waardoor het gehele systeem zeer mobiel is. Door het ontwikkelde mechanisme is het systeem door één persoon binnen twee minuten operationeel. De combinatie tussen generatoren, zonnepanelen en batterijen is dusdanig nieuw dat deze techniek door weinig partijen in Nederland beheerst wordt. Door de grote besparingen heeft het product een terugverdientijd van ca. 6 jaar. Door de modulaire indeling van de container kunnen elementen zoals de generator of batterijpakket eenvoudig vervangen worden. De basis is een zeecontainer waardoor het systeem hufterproof is.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO