Lumeco

LED externe driver, geïnstalleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

TL verlichting in fabriekshal

Bedrijfsnaam Lumeco
KvK Nummer 24467006
Website www.lumeco.nl
Beschrijving onderneming Duurzame verlichting en maatschappelijk verantwoord
Naam innovatie LED externe driver, geïnstalleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Beschrijving innovatie Lumeco renoveert bestaande TL verlichting naar led met externe driver van Osram (A kwaliteit), met maximale inzet van een lokale sociale werkvoorziening.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Op dit moment hangen er naar schatting nog 100 miljoen TL-buizen in Nederland. 80% daarvan hangt in de utiliteitsbouw en 75% is nog niet energiezuinig. Lumeco renoveert deze verlichting naar de duurzaamste en energiezuinigste oplossing van dit moment: Led externe osram driver. Dit doen wij met maximale inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de huidige armaturen te renoveren is de afvalstroom minimaal, verbruikt het armatuur gemiddeld 60% minder energie, wordt de levenduur een factor 6 langer, wordt de lichtopbrengst verbeterd en worden de onderhoudskosten geminimaliseerd. Dit kost slechts een derde van de nieuwprijs voor led armaturen maar heeft dezelfde garantie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij renoveerden traditionele T8 TL buizen al naar T5. De volgende, laatste stap, is het renoveren naar led. Wij hebben zelf een led buis ontwikkeld met de meest gunstige eigenschappen. Door deze productcombinatie kunnen alle bovenstaande beloftes worden waargemaakt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO