LiveWall

LiveWall

Bedrijfsnaam LiveWall
KvK Nummer 18084327
Website www.livewall.nl/
Beschrijving onderneming LiveWall is de onderneming die de gelijknamige online tool LiveWall ontwikkelt heeft en verkoopt. Naast LiveWall verkopen we onder anderen ook presenterswall, instagramwall en spotifybox. Daarnaast ontwikkelen we ook mobiele/facebook apps voor bedrijven en merken.
Naam innovatie LiveWall
Beschrijving innovatie LiveWall creeërt interactie voor je event, beurs of merk. Door een mix van social media en andere interactieve content zorgt dit voor een unieke combinatie tussen offline en online interactie weergegeven op schermen. Dit wordt op een creatieve manier op je schermen weergegeven of kan gebruikt worden voor statistieken van je social media kanalen. Zo zorg je voor nog meer online awareness!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie LiveWall maakt alles wat er over je product of service gezegd wordt inzichtelijk en laat het direct aan andere collega's zien. LiveWall verzamelt alle sociale content over je merk en geeft inzicht in de online presence van je merk en de statistieken.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel LiveWall is op dit moment de enige tool die zoveel social media kanalen tegelijk combineert en op verschillende manieren weergegeven kan worden. Daarnaast worden constant de laatste ontwikkelingen toegevoegd aan LiveWall waardoor het een vernieuwende tool is.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO