Lightweight Containers BV

De derde generatie KeyKegs: de KeyKeg Slimline met Double Wall- en Bag-in-Ball Technologie

Bedrijfsnaam Lightweight Containers BV
KvK Nummer 37128221
Website www.keykeg.com
Beschrijving onderneming Lightweight Containers BV is de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. De lichtgewicht KeyKegs zijn het resultaat van continue grensverleggende R&D met geavanceerde productiemethodes en diepe interesse in de totale supply chain.
Naam innovatie De derde generatie KeyKegs: de KeyKeg Slimline met Double Wall- en Bag-in-Ball Technologie
Beschrijving innovatie De Double Wall technologie bestaat uit twee dynamisch samenwerkende wanden. De KeyKeg kan daardoor ineens zeer hoge drukken aankan. Door de Bag-in-Ball technologie blijven dranken beter bewaard en blijven wekenlang op topconditie na aanslaan van een KeyKeg. Met andere fusten is dat na aanslaan hooguit een paar dagen. Een KeyKeg bespaart bovendien meer dan 60% op transport.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De markt wilde bieren langer bewaren, een veilig eenmalig fust en bovendien bieren en wijnen met een hoog CO2 gehalte kunnen afvullen in een eenmalig fust. De Double Wall en Bag-in-Ball technologie maken dat mogelijk en overtreffen alle verwachtingen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Double Wall-en Bag-in-Ball technologie zijn door KeyKeg uitgevonden en gepatenteerd.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO