Lewis Seating Systems BV

Lewis zitorthese

Rolstol voorzien van Lewis zitorthese

Bedrijfsnaam Lewis Seating Systems B.V.
KvK Nummer 53121333
Website www.lewisseatingsystems.nl
Beschrijving onderneming Producent, ontwikkelaar en dienstverlener van (radicaal) revolutionaire zitorthese. Tevens opleidingsinstituut, wij staan voor open kennis deling.
Naam innovatie Lewis zitorthese
Beschrijving innovatie Rolstoelgebruikers krijgen hun "leven terug" meer kwaliteit van leven door een nieuwe zitorthese perfect op maat gemaakt op locatie, binnen 30 minuten klaar. Geen drukplekken en anatomisch verantwoorde houding. Een alles in één oplossing!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Helaas zitten rolstoelgebruikers nog steeds in een onverantwoorde zithouding met alle problemen van dien; pijn, scheefzakken en uiteenlopende zitproblemen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel 1. IMOtech (InstantMoldedOrthotic-technology) maakt instantaan een afdruk/eindresultaat van de zittende persoon; direct klaar! 2. Aanpak is meetbaar en toetsbaar, geen gelul kwantificeren! 3. Problemen in het zitvlak worden door de rugleuning opgelost. 4. Nieuwe definitie van zitten (AVeS). Herdefiniëren van probleem, oplossing en markt. Nieuw gat in de markt wordt gevuld door Lewis. 5. Enorme indirecte kosten besparing in de zorg, sluit aan bij bezuinigen. Voorkomen is beter dan genezen. Een Lewis zitorthese kost is 1/100 van een ziekenhuisopame voor decubitus.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO