Legalloyd BV

Legalloyd Contracten

Bedrijfsnaam Legalloyd BV
KvK Nummer 52183475
Website legalloyd.com
Beschrijving onderneming Legalloyd wil, door een combinatie van juridisch talent en slimme technologie, juridisch advies betaalbaar en toegankelijk maken. Legalloyd is een online startup die is opgericht door advocaten en techneuten. Zij is gevestigd aan de Amsterdamse Noord-As.
Naam innovatie Legalloyd Contracten
Beschrijving innovatie Bij Legalloyd wordt de gebruiker stapsgewijs door een digitale module geloodst waar alle informatie die relevant is voor het opstellen van het contract ingevuld wordt. Daarna kan het gedownload worden als PDF of Word bestand. Een advocaat is dus niet meer nodig om een contract op te stellen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Recht moet toegankelijk zijn voor iedereen. Legalloyd draagt met haar diensten bij aan het betaalbaar maken van het recht voor de kleine ondernemer.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is nieuw om contracten digitaal in te voeren. Er is een andere partij die een contractenmodule heeft. Maar niemand die een volledig pakket aanbiedt waarbij de kleine ondernemer al zijn juridische standaardwerk kan regelen voor een paar tientjes per maand.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO