Kip Care BV

KipCareOne

KipCareOne weergave van de componenten

Bedrijfsnaam Kip Care BV
KvK Nummer 57336945
Website www.kipcare.com
Beschrijving onderneming Kip Care BV is een onderneming dat zich richt op het vermarkten van haar nieuwe product, de KipCareOne.
Naam innovatie KipCareOne
Beschrijving innovatie De Kip Care One is een badkamer in een kast. Ondanks het compacte uiterlijk van de Kip Care One, beschikt het over alle faciliteiten. Zo heeft de badkamer een wc, wastafel en douche. Ideale oplossing met oog op de toekomst omdat: – Overal in uw huis is te plaatsen – Toegankelijk voor rolstoel of rollator – Snelle montage – Van alle gemakken voorzien – Geen ingrijpende maatregelen nodig – Huren of kopen, beiden mogelijk Kip Care One ontwikkeld voor.. Mensen willen graag zo lang mogelijk thuis wonen, maar soms is dit niet mogelijk omdat de badkamer niet meer toegankelijk is. Dit kan komen omdat de badkamer zich op de eerste verdieping bevindt, of omdat het douchen veel inspanning kost door de gladde oppervlakten. Dit is een probleem en voor een probleem zoekt Kip Care graag een oplossing. Samen met minder valide senioren en mensen met een tijdelijke bewegingsbeperking hebben wij gekeken naar een oplossing. Na jaren testen en ontwikkelen is uiteindelijk de Kip Care One ontwikkeld. Een ideale oplossing voor wie langer in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen. Waar kan de Kip Care One geplaatst worden? De Kip Care One is erg compact en kan daarom overal in uw huis staan. Het uiterlijk van de Kip Care One lijkt op een kast, waardoor het niet opvalt in uw huis. Het aansluiten van de Kip Care One is net zo simpel als het aansluiten van een wasmachine. Er hoeven slechts drie aansluitingen aangelegd te worden; water, elektriciteit en afvoer. Als er geen warm water voor handen is, kan er met een optionele 50 liter boiler langdurig warm gedoucht worden. Het enige wat nodig is voor de sanitaire unit is: Electriciteit: 230 Volt (Totaal vermogen ± 2600W) Water: slang Ø 15 mm Afvoer: slang Ø 32 mm
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In onze eerdere onderzoeken kwam naar voren dat er allerlei producten en faciliteiten voor de zorg te vinden zijn maar een complete badkamer die gemakkelijk te plaatsen is en dichtbij het bed in de woonkamer, was in onze optiek niet te vinden. Innovatie is altijd belangrijk voor de vooruitgang van een onderneming.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Op dit moment is er nog geen vergelijkbaar product verkrijgbaar. Op dit punt zijn wij baanbrekend, nieuw en origineel.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO