Keyvisit

Thuisbezichtigen.nl

Bedrijfsnaam Keyvisit
KvK Nummer 62381679
Website www.thuisbezichtigen.nl
Beschrijving onderneming Thuisbezichtigen.nl biedt makelaars de mogelijkheid woningen online te bezichtigen.
Naam innovatie Thuisbezichtigen.nl
Beschrijving innovatie Met Thuisbezichtigen.nl kunnen makelaars online een woningbezichtiging doen. Dit kan vanaf elke gewenste locatie met een internet verbinding. Dit biedt voor alle betrokken partijen voordelen. De makelaar bespaart veel tijd door een afname van bezichtigingen zonder resultaat, de koper krijg een goed beeld van de woning (aanzienlijk beter dan op basis van foto's) en de verkoper heeft meer bezichtigingen van zijn woning. Dit zijn nog maar een paar van de voordelen die onze innovatie met zich mee brengt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze innovatie bespaart veel onnodig vervoer door een stad of dorp. Daarnaast verhoogt het de efficiency van de makelaar en stelt het hem in staat zijn omzet de verhogen zonder aanzienlijke investeringen. De consument regelt steeds vaken zaken vanachter zijn computer of tablet. Thuisbezichtigen.nl zorgt dat de makelaar meegaat in deze tendens. Met het belangrijke voordeel dat het contact met de klant behouden blijft. Iets wat zeker niet vanzelfsprekend is bij veel ICT ontwikkelingen maar wel essentieel is voor de makelaardij. Het idee van Thuisbezichtigen.nl is dan ook afkomstig van een zeer ervaren makelaar die de ontwikkelingen op zijn vakgebied nauwlettend volgt en probeert te anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het online bezichtigen van een woning zoals Thuisbezichtigen.nl dat mogelijk maakt is uniek. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO