Jobsome

Jobsome

Bedrijfsnaam Jobsome
KvK Nummer 60962631
Website www.jobsome.nl
Beschrijving onderneming Online internetplatform waar werknemers hun werkgever beoordelen en waar bedrijven zich presenteren en profileren als aantrekkelijke werkgever.
Naam innovatie Jobsome
Beschrijving innovatie Reviewplatform waar werknemers hun werkgever beoordelen en bedrijven zich presenteren en profileren als aantrekkelijke werkgever. Jobsome is uniek in zijn soort, door de combinatie van reviews en informatie vanuit de werkgever. Bedrijven worden beoordeeld vanuit de statistiek (specifiek per onderwerp, op basis van sterren) waardoor een toekomstige werknemer een bedrijf kan vinden wat perfect past.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Stress onder werknemers wordt voornamelijk veroorzaakt doordat een werknemer niet op de juist plek zit. Dit kost het Nederlandse bedrijfsleven in 2014 alleen al 800 miljoen. Het vinden van een passende baan is hierbij van groot belang. Als een werknemer op de goede plek zit, werkt deze beter en verdiend een bedrijf hier financieel meer aan. Plus dat de kans op stress stukken minder is. Het belang van het vinden van passend werk is dus zowel voor de werknemer als voor de werkgever van groot belang. Hierbij proberen we ook het platform een maatschappelijk en sociaal doel te geven. Het helpen van mensen bij het vinden van een fijne baan. Op dit moment hebben de sectoren techniek, chemie en logistiek een tekort aan goed personeel. Steeds meer randgebieden krijgen te maken met een tekort aan goed personeel. Het wordt dus steeds belangrijker om als bedrijf je employer branding goed op orde te hebben. Zowel in het vinden van passend werk, als in het profileren als aantrekkelijke werkgever voorziet Jobsome.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Jobsome is het enige en eerste platform in Nederland waar werknemers hun werkgever beoordelen en waar werkgevers zich profileren als aantrekkelijke werkgever (en wat voor soort werkgever ze zijn) in het buitenland bestaan al wel soortgelijke platformen: Glassdoor.com en Kununu.com zijn daar twee voorbeelden van.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO