Jellow

Jellow

Bedrijfsnaam Jellow
KvK Nummer 56519559
Website www.jellow.nl
Beschrijving onderneming Jellow gelooft dat interim bemiddeling anders en beter kan door samen te werken. Dit doet Jellow door bedrijven en freelance professionals te verbinden tot één netwerk waarin transparantie, kwaliteit en gebruiksgemak voorop staan. Jellow is een online netwerk waarin bedrijven hun eigen netwerk van freelance professionals kunnen beheren en verbinden met collega bedrijven. Een netwerk waarin informatie volledig en up-to-date is en waar direct contact tussen bedrijven en freelance professionals mogelijk is.
Naam innovatie Jellow
Beschrijving innovatie Jellow stelt organisaties in staat om hun eigen netwerk van freelancers in kaart te brengen en up-to-date te houden. Daarnaast krijgen deelnemende organisaties ontsluiting tot een gezamenlijk freelance netwerk met alleen gescreende professionals. Op deze wijze worden organisatie steeds minder afhankelijk van bemiddelingsbureaus en grote, loge marktplaatsen waar men door de bomen het bos niet meer ziet. En betalen zij geen bemiddelingskosten meer. De opbouw van het gezamenlijke netwerk gebeurt onder andere doordat organisaties hun netwerk met freelancers met elkaar verbinden. De kwaliteit wordt geborgd door screening door experts in de diverse vakgebieden. De innovatie zit hem bij Jellow zowel in de online-tool, alsmede in de wijze van samenwerking tussen inhurende organisaties, experts en freelancers.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De freelance markt groeit en zal de komende jaren (zeker bij MKB bedrijven) door groeien. Organisaties willen minder afhankelijk worden van (vaak dure) bemiddelingsbureaus en regie in eigen handen krijgen. Door Jellow halen zij optimaal rendement uit hun eigen netwerk (iets wat momenteel nog niet gebeurt) en kunnen zij door netwerken te verbinden samen bouwen aan 1 netwerk met alleen de beste freelancers. In deze groeiende markt is het voor organisaties van belang om altijd toegang te hebben tot de juiste professionals en te weten; wie ze zijn, wat ze kunnen, waar ze zitten en hoe ze hen kunnen bereiken. Momenteel wordt er jaarlijks zo'n 3 miljard besteed aan bemiddeling in Nederland. Door gebruik van Jellow kan hier enorm op bespaard worden. Voor freelancers is het belangrijk dat zij niet op honderden plekken hun profiel bij moeten houden, maar dat zij met een druk op de knop dit realiseren voor honderden bedrijven. Tevreden klanten zijn het belangrijkste bewijs van de noodzaak en belang van deze innovatie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen enkel systeem in Nederland dat bedrijven in staat stelt om hun eigen netwerk van freelancers in kaart te brengen en up-to-date te houden en deze te verbinden met andere bedrijven. Jellow is uniek omdat zij op een betere, snellere en goedkopere manier bestaande partijen bij elkaar weet te brengen zonder tussenkomst van een intermediair

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO