Jansen Tholen B.V

Ontwikkeling Geautomatiseerd MZI Systeem

Bedrijfsnaam Jansen Tholen B.V
KvK Nummer 22036984
Website www.jansentholen.nl
Beschrijving onderneming Jansen Tholen B.V. is een familiebedrijf dat haar oorsprong vindt in 1985. De specifieke kenmerken van een familiebedrijf zijn nog steeds terug te zien in de vorm van een platte organisatiestructuur, waardoor flexibel en snel handelen mogelijk zijn. Daarnaast wordt een creatieve en innovatieve houding van de medewerkers gewaarborgd. Tevens zorgt deze structuur voor korte communicatielijnen, zodat u altijd contact heeft met de juiste persoon. Wij hechten zeer veel waarde aan onze medewerkers en relaties. Met een goede wisselwerking tussen beide, kunnen wij u als klant snel de juiste hulp bieden. Onze persoonlijke en klantgerichte benadering vormt de basis van ons succes. Om deze sterke positie te kunnen behouden, werkt ons team dagelijks aan diverse projecten, zowel in onze eigen werkplaats als op locatie bij onze klanten.
Naam innovatie Ontwikkeling Geautomatiseerd MZI Systeem
Beschrijving innovatie Ontwikkeling van een efficient geautomatiseert inhang en oogstsysteem voor de mosselzaad invanginstallatie kortweg MZI
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De aanleding voor dit project is dat het invangen en oogsten van mosselzaad met behulp van een MZI (long line system) erg arbeidsintensief en inefficient is. Dit dient verbeterd te worden om aan de transitie voorwaarden te kunen voldoen. Verbeteren efficientie, ergonomie, veiligheid, milieu en besparing energie. Met transitie wordt bedoeld de omschakeling van bodemvisserij naar MZI.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is octrooi aangevraagd

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO