Instituut voor Veiligheid

MyWyse

Bedrijfsnaam Instituut voor Veiligheid
KvK Nummer 04036987
Website www.mywyse.nl
Beschrijving onderneming Inleiding: MyWyse is een Corporate innovation vanuit IVM waarbij een nieuw online georiënteerd bedrijf is voortgekomen uit een langbestaande klassikale opleider (IVM). IVM: Werk en veiligheid, daar sta je niet elk moment bij stil. Wij wel. Zorgeloos werken in een veilige omgeving is waar het ons om gaat en werken en veiligheid gaan voor ons hand in hand. IVM geeft al meer dan 25 jaar invulling aan het veiligheidsbewustzijn en -beleid binnen bedrijfsleven en overheid, helpen organisaties en hun medewerkers veiliger werken, passend te handelen in noodsituaties en worden ongevallen voorkomen. Veiligheid maken we immers samen. Dit doen wij door te investeren in kennis als basis voor veiligheid. Daarom werken wij vanuit educatie en innovatie. Voorop- en vooruitlopen door onze kennis continu te verrijken, vernieuwen en te delen. Zo vormen wij de schakel tussen kennen en kunnen. MyWyse: MyWyse verschaft opleiders direct toegang tot uitnodigende en gewilde e-learning. Pasklaar inzetbare high-class e-learning modules voor Bedrijfsacademies en Trainingsinstituten. MyWyse wil leren onvergetelijk maken. Bij elke ontwikkeling zoeken we daarom naar de optimale interface. Precies die combinatie van onderwijskundige en ontwerptechnische aspecten die resulteert in die unieke leerervaring. Voor online leertrajecten gaan interactie-ontwerp, didactische elementen en vormgeving hand in hand. Hierbij staat de individuele leerbehoefte centraal, waardoor een positieve leerbeleving ontstaat en mensen het beste uit zichzelf halen. Wijzer op je eigen wijze!
Naam innovatie MyWyse
Beschrijving innovatie Ontwikkeling vanuit IVM De vraag naar traditionele klassikale trainingen neemt af. Het scenario dat trainingsinstituten, bij de opkomst van e-commerce, alleen nog maar als praktijkopleider zou optreden en de content/theorie bij online aanbieders zou komen te liggen heeft IVM er toe gezet om haar eigen Online/Blended trainingen te gaan ontwikkelen en zo selfsupporting te zijn. Deze ontwikkeling van technische aard zorgt op korte termijn voor een voorsprong op haar concurrentie. Zonder doorontwikkeling zal deze voorsprong echter van korte duur zijn. Daarom heeft IVM ervoor gekozen om haar eigen ontwikkelde e-learning op de markt te brengen en aan concurrenten van IVM te leveren onder de naam MyWyse. Positie MyWyse MyWyse heeft een unieke positie in de markt. Dat komt doordat we verschillende rollen in het leerproces combineren. Als onderwijskundig architect van online leertrajecten richt MyWyse zich naast vorm vooral op inhoud en didactiek en is daarom de ideale education partner. We houden ervan de lijnen kort te houden en geven daarom onze intellectuele creaties in eigen beheer uit. MyWyse maakt gebruik van LTI om haar online leeroplossing naadloos te integreren met de leeromgeving van haar klanten. De online leeroplossing draait dan bij MyWyse, en wordt aan de cursisten aangeboden met de look-and-feel van de klant. Ook de voortgang en resultaten worden in de leeromgeving van de klant opgeslagen. Bedrijfsacademies en Trainingsinstituten zien MyWyse daarom vooral als content partner. De technische ontwikkeling is zo verandert in een markttechnische waardecreatie. (Van onderscheidend product in de markt naar onderscheidende positie in de markt)
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie MyWyse werkt met geselecteerde partners die voldoen aan essentiële standaarden. Dit zijn gelijkgezinde praktijkopleiders die lokaal sterk in de markt staan. Door de keten van MyWyse businesspartners zijn zowel de theorie via e-learning als praktijksessies via één uniforme werkwijze landelijk beschikbaar en zijn kwaliteit en exclusiviteit gewaarborgd. Deze businesspartners beschikken met MyWyse niet alleen over high-class e-learning maar kunnen terugvallen op een landelijk netwerk en samenwerkingsverband en zijn met MyWyse verzekerd van een in de markt onderscheidend, innovatief, concurrerend en continu actueel productaanbod en worden zo voorzien van een luxepositie in de markt. Vanuit de markt was er behoefte aan kant en klare online leeroplossingen. MyWyse maakt daarom gebruik van LTI om haar online leeroplossing naadloos te integreren met de leeromgeving van bedrijfsacademies. De online leeroplossing draait dan bij MyWyse, en wordt aan de cursisten aangeboden met de look-and-feel van de klant. Ook de voortgang en resultaten worden in de leeromgeving van de klant opgeslagen. De klant wordt zo voorzien van een kant en klaar toepasbare high-class online leeroplossing.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel E-learning wordt in de markt op meerdere manieren aangeboden maar niet op de manier waarop MyWyse het organiseert. MyWyse levert niet alleen exclusieve en onderscheidende e-learning. Bedrijfsacademies, die weer in opkomst zijn, worden voorzien van kant en klare complete content die eenvoudig toepasbaar is in hun eigen leeromgeving. De online leeroplossing draait bij MyWyse, en wordt aan de cursisten aangeboden met de look-and-feel van haar eigen omgeving. Ook de voortgang en resultaten worden in de leeromgeving van de klant opgeslagen. Trainingsinstituten ontvangen niet alleen kwalitatief hoogwaardige online leerconcepten maar kunnen ook terugvallen op een landelijk netwerk van kwaliteitsopleiders. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van de MyWYse Online Academy waarbinnen de partners hun eigen pagina krijgen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO