Instant Magazine B.V

Instant Magazine software

Bedrijfsnaam Instant Magazine B.V
KvK Nummer 58585680
Website www.instantmagazine.com
Beschrijving onderneming Met de software van Instant Magazine maak je zelf responsive magazines. Dat zijn digitale magazines die direct geschikt zijn voor smartphone, tablet én desktop! Snel en eenvoudig in gebruik. Een eigen magazine in je eigen huisstijl.
Naam innovatie Instant Magazine software
Beschrijving innovatie Instant Magazine creëerde 's werelds eerste tool voor het maken van responsive online magazines
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Sinds 2008 hebben wij ervaring met het ontwikkelen van online magazines. Toen nog volledig custom, ontwikkeld in Flash. Met de extreme groei van mobile, startte we in 2011 onze zoektocht naar online magazine software waarmee we responsive magazines konden maken. Er waren allerlei tools beschikbaar, maar vreemd genoeg ondersteunde geen van allen smartphones. We besloten zelf de tool te gaan ontwikkelen. In maart 2013 was het eerste online magazine gepubliceerd en was Instant Magazine een feit
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Met onze tool kun je zelf online magazines maken, zonder grafische of technische kennis. We willen je voornamelijk faciliteren in het vertellen van je verhaal. Instant. Nu. Supersnel en voor praktisch alle devices geschikt. Onze software helpt je ‘jouw verhaal’ gelaagd op te bouwen, zodat het vanaf een beeldscherm prettig leest.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO