Insite Security BV

Integraal security awareness programma

Bedrijfsnaam Insite Security BV
KvK Nummer 52289982
Website www.insitesecurity.nl
Beschrijving onderneming Insite Security verbindt de menselijke, organisatorische en technische kant van informatiebeveiliging. En zorgt dat informatiebeveiliging maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van organisaties.
Naam innovatie Integraal security awareness programma
Beschrijving innovatie De mens wordt al jaren al zwakste schakel in de informatiebeveiligingsketen gezien. Het ontbrak aan instrumenten om security awareness inzichtelijk te maken en effectief te verhogen. Insite Security heeft een programma ontwikkeld om security awareness te meten, verhogen en borgen. Hierbij worden producten/diensten ingezet die kennis, gedrag en houding beïnvloeden; een zogenaamde ‘blended approach’. Het programma bestaat o.a uit een serious Game Alcatraz, case based eLearning, een phishing tool en Triggerprogramma. De resultaten worden in samenhang weergegeven in een online dashboard ‘Secure Insite’.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Zeventig procent van de informatiebeveiligingsincidenten worden veroorzaak door menselijk handelen. De schade van cybercriminaliteit voor het MKB bedraagt 7,5 miljard per jaar. Een effectieve aanpak van security awareness kan deze schade beperken.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Door onze blended approach kunnen we naadloos aansluiten op de leer- en werkstijl van de medewerkers binnen een organisatie. Ook onze integrale aanpak door het team van psychologen in samenwerking met het team van Ethical hackers is uniek binnen de wereld van informatiebeveiliging.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO