Innozaam

Kennisbank en EBII

Bedrijfsnaam Innozaam
KvK Nummer 59913355
Website www.innozaam.com
Beschrijving onderneming Innozaam is een platform voor innovatie en duurzaamheid.
Naam innovatie Kennisbank en EBII
Beschrijving innovatie Kennisbank: een onafhankelijke database zonder commercieel doel maar van verbindende aard van alle in de bouwkolom opererende partijen en daarbuiten. EBII: Alle duurzaamheidadviezen worden op EPA advies uitgevoerd en dat is al jaren niet meer toereikend. Energielabels kloppen niet meer omdat er maar een soort van informatiebron geraadpleegd wordt. EBII kijkt naar alle facetten en de oorzaak zodat echte duurzaamheid wordt behaald.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Kennisbank: Er zijn veel "kennisbanken" maar deze zijn vooral voor eigen product of branche of dienen simpelweg als verkapte verkooptool. Onze kennisbank is bouwkolom breed en daarbuiten en zorgt voor een volledige transparantie in systemen, installaties en producten zodat er geen misbruik kan worden gemaakt van de onkunde van een opdrachtgever. Dit is een noodzaak omdat er nog steeds niet vaak genoeg naar duurzaamheid wordt gekeken maar enkel naar besparen in minder kwalitatieve materialen. Goede informatie en openheid van zaken zorgt voor een goede communicatie en dat bespaard veel geld en tijd. EBII: Epa advies is achterhaald en labels kloppen niet omdat het alleen berust op energie. Een EBII rapport kijkt naar de oorzaak voor er een oplossing is (epa kijkt alleen naar energieverbruik en zet daar een x aantal zonnepanelen tegenover). Daarna wordt er gekeken naar Engineering, bouw, installatietechniek en infrastructuur zodat in de volledige breedte aapassingen gedaan kunnen worden. Dit levert tot nu toe besparingen op van 50% in duurzaamheidskosten.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Kennisbank: Nieuw is dat we in de volledige bouwkolom en daarbuiten de zaken samenvoegen voor gehele transparantie. Dat is er nog niet. EBII: Zelf ontwikkeld en dus origineel. vooral omdat de innovatie en duurzaamheid nu echt wordt geholpen om effectief ingezet te worden en niet allen als verkoop voor zonnepanelen en ledverlichting. Met EBII hebben bedrijven er ook wat aan.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO