INCAS³ Solutions BV

Xploring WiseMotes™

Bedrijfsnaam INCAS³ Solutions BV
KvK Nummer 54110998
Website incas3-solutions.com
Beschrijving onderneming INCAS³ Solutions BV levert innovatieve diensten en oplossingen op het gebied van Sensing
Naam innovatie Xploring WiseMotes™
Beschrijving innovatie Xploring WiseMotes™ zijn zeer robuuste, geminiaturiseerde en mobiele sensor systemen die zijn ontworpen om metingen (e.g. beweging, temperatuur, magnetisch veld) te verrichten in moeilijk toegankelijke omgevingen en/of tijdens productie- en logistieke processen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Processen in afgesloten en/of moeilijk toegankelijke omgevingen zijn vaak niet in kaart te brengen met behulp van standaard sensoren. Denk bijvoorbeeld aan processen in pijpleidingen, fysische- en chemische reactoren of zelfs ondergrondse olie- en gas reservoirs. Daarnaast kan ook tijdens het transport van grondstoffen behoefte bestaan aan het meten van bepaalde parameters. Xploring WiseMotes™ zijn sensor systemen die aan het proces zelf kunnen worden toegevoegd en zodoende informatie kunnen verzamelen in een omgeving die nooit eerder toegankelijk was voor sensoren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het concept van meten in het proces zelf is origineel en vernieuwend. Dit gecombineerd met de uitwerking in een zeer robuust product en de geboden geavanceerde data analyse maakt deze ontwikkeling zeer innovatief.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO