Handelsonderneming Stinfra

Bandendicht / Tyreprotector

Bedrijfsnaam Handelsonderneming Stinfra
KvK Nummer 56336284
Website bandendicht.nl
Beschrijving onderneming Verkoop van de bandensealant producten van het fabrikaat Tyreprotector
Naam innovatie Bandendicht / Tyreprotector
Beschrijving innovatie Tyreprotector is een vloeistof die ingebracht kan worden in elke band, waardoor de band lekvrij wordt over het loopvlak van de band. Bij een inrijding door een scherp voorwerp zoals bijv. een spijker, bout of schroef, zal de vloeistof het gat direct dichten en blijft dicht in tegenstelling tot andere producten. Voor personenauto's tot max. 6 mm. en vrachtwagens en overig langzaam verkeer tot max. 12 mm. De overige voordelen om Tyreprotector toe te passen zijn: het voorkomt lage bandenspanning het verlengt de levensduur van de band tot 25% het vermindert het brandstofgebruik van 1% tot 3% het voorkomt langdurige stilstand het verbetert de veiligheid het vermindert de CO2 uitstoot Er wordt garantie door de fabrikant Tyreprotector gegeven tegen lekrijden in het loopvlak van de band Er wordt een garantiecertificaat verstrekt. Tyreprotector heeft een MSDS productcertificaat Tyreprotector is ISO 9001 gecertificeerd Tyreprotector is 100% ECO vriendelijk Tyreprotector tast de velgen niet aan Tyreprotector heeft geen gevolgen voor garantie op de banden Tyreprotector is met water uit te spoelen Niet goed geld terug!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Als we spreken over innovatie en ontwikkelingen voor de toekomst zou Tyreprotector zeker bedragen in een betere veiligheid, beter voor het milieu en besparing op brandstof en banden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product is ontwikkeld in 1998 en de fabriek staat in Engeland. Het product is steeds verder ontwikkeld dat het nu ook geschikt is gemaakt voor al het snelverkeer. In 2014 heeft Stinfra de rechten en exclusiviteit gekregen om Tyreprotector in de Benelux te verkopen. Stinfra heeft door eigen ontwikkeling van de verpakking, het product geschikt gemaakt voor de fietswereld en scootmobility branche. Tevens heeft het MKB fonds Drenthe geïnvesteerd in Stinfra.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO