Graaggedaan.nl B.V.

Graaggedaan.nl

Bedrijfsnaam Graaggedaan.nl B.V.
KvK Nummer 52620972
Website www.graaggedaan.nl
Beschrijving onderneming Graaggedaan.nl B.V. faciliteert een online platform voor alle ambachtelijke verswinkels in Nederland. Het biedt de versondernemers een extra verkoopkanaal op internet. Consumenten bestellen online en halen de bestelling op in de winkel of laten deze thuisbezorgen.
Naam innovatie Graaggedaan.nl
Beschrijving innovatie Graaggedaan.nl biedt ambachtelijke verswinkeliers laagdrempelig de mogelijkheid om een webwinkel met volledig eigen assortiment te openen: een eigen webwinkel in de eigen huisstijl, die tevens onderdeel is van een landelijk platform. Dubbele kans om de consument te bereiken.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Lokale warme bakkers, slagers, kaas-, groente- en visspecialisten hebben een hoge gunfactor bij de consument, maar kunnen individueel geen ‘vuist’ maken op internet. Tijd, kennis en budget ontbreken. Graaggedaan.nl ontzorgt de winkeliers op dit gebied. Bovendien maakt het de lokale specialisten sterker tegen de al maar groeiende macht van de grote retailers.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is niet zomaar een platform op internet. Het is juist de combinatie van de eigen identiteit van de verswinkel en de kracht van een landelijk platform. Bovendien stimuleert het samenwerking door de mogelijkheid om lokale versgroepen te vormen. En niet alleen op verkoop gericht, maar tevens in het faciliteren van een logistieke samenwerking.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO