GarDsign Bv (Tekenjetuin.nl)

YourGardenAssistant

Bedrijfsnaam GarDsign Bv (Tekenjetuin.nl)
KvK Nummer 60909935
Website www.tekenjetuin.nl
Beschrijving onderneming Grootste en meest innovatieve online tekentool voor inrichting van (buiten)ruimtes volgens behoefte van particulieren, gekoppeld aan een uniek (internationaal) platform waar partijen en tuinproducten samenkomen rondom tuinbeleving.
Naam innovatie YourGardenAssistant
Beschrijving innovatie Tekenjetuin koppelt databases
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Europa kampt met een enorm waterprobleem namelijk verdroging maar ook wateroverlast bij stortbuien. Dit komt o.a. door meer bebouwing en verharding die wordt toegepast, maar ook vaak door ontbrekende kennis en inzicht in mogelijkheden. Gemeenten en overheid weten zich geen raad over hoe dit probleem op te lossen. In het buitenland zijn er al voorbeelden van extra heffingen als het water niet goed wordt hergebruikt. Door de kennis en keuzen al aan de voorkant zichtbaar te maken, tijdens het tuinontwerp is er een enorme winst te behalen. Niet onbelangrijk de consument vindt dit heel belangrijk! Maar, kennis ontbreekt met in de huidige maatschappij verkeerde keuzes tot gevolg.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De online tekentool met haar platform en koppelingen is op zichzelf innovatief en gebruiksvriendelijk voor de consument. Door deze functionaliteiten toe te voegen voorzien we opnieuw in een enorme behoefte, bij alle partijen: overheid, consument en professional.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO