FiTNEZZplaza / TALENTplaza

Vitaliteitsbedrijf TALENTplaza

Bedrijfsnaam FiTNEZZplaza / TALENTplaza
KvK Nummer 58346872
Website www.fitnezzplaza.nl
Beschrijving onderneming Leefstijl- en Preventieclub
Naam innovatie Vitaliteitsbedrijf TALENTplaza
Beschrijving innovatie Integrale DNA formule tussen Vitaliteit en Human Resource Management. De nieuwe wet 'Werk en Zekerheid (Wwz)' is er voor om te streven naar een fatsoenlijke arbeidsmarkt. TALENTplaza helpt werkgevers en werknemers hieraan invulling te geven. TALENTplaza biedt een vitaliteitsprogramma, waarin talentinzicht, talentgebruik en leerwerken, de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt voor de werknemer en werkgever aanzienlijk vergroot. En de tijdsduur om naar een nieuwe passende werkgever over te stappen verkort. We passen het programma ook al toe voor gemeenten en dan met name voor mensen in een uitkering. Mentale energie bij mensen komt van binnenuit, door te doen. Opleggen is niet effectief gebleken. Deelnemers worden vitaler door de inspanning die ze leveren met sporttrainingen i.c.m. ontspanningsvormen. Parallel aan deze intensieve fysieke trainingen worden deelnemers bewust gemaakt van hun talent ofwel competenties. We maken hen bewust ervaren van hun talent en zorgen ervoor dat ze deze ook kunnen/gaan gebruiken. Wanneer beide aspecten, Vitaliteit en Talentbewust zijn, op gelijkwaardig en onderscheidend niveau zijn, zorgt TALENTplaza voor leerwerktrajecten. In een leerwerktraject kan de werknemer en de nieuwe werkgever elkaar inhoudelijk leren kennen, zodanig dat er een baangarantie of een nieuwe arbeidsovereenkomst tot stand komt. Lukt dit, dan is onze missie geslaagd en hebben we in minder tijd een succesvolle fit gerealiseerd tussen 3 belanghebbers. (Oud werkgever, de Werknemer en de nieuwe werkgever). Met deze formule zijn wij in de praktijk succesvol actief, met groeiomzet, zodat we inmiddels werken aan een eigen entiteit met een eigen marketing- en communicatiebeleid. NB Het Vitaliteit
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De nieuwe personele wetgeving biedt werkgevers kansen zich beter aan te sluiten op de steeds sneller veranderende afzetmarkt. Bij elke fase van groei in een onderneming horen andere competenties. Sommige werknemers groeien mee met de ontwikkeling van een onderneming, maar sommige kunnen of willen niet (meer) meegroeien. Dit is niet erg, maar deze groep vertraagt de groei voor een onderneming. TALENTplaza helpt met actieve formule dat de juiste talenten bij de juiste talentvolle ondernemingen worden gebracht tegen gedeelde kosten. Dat is gezond voor het welzijn van de werknemer en gezond voor de ontwikkeling van de onderneming. We ontlasten ermee de werkgever, gemeente/UWV, ondernemer, directeur, HRM-manager.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn heel veel sportlocaties in Nederland. Dat is heel goed. Ook zijn er talloze HRM-coaching- en re-integratiebedrijven. Ook nodig. Ook zijn we met elkaar eens dat sport de mens vitaler, gezonder maakt en dat daarmee de prestaties worden verhoogd. Dat is allemaal niet nieuw. Maar het geheime recept van deze innovatie zit in het reeds ontwikkelde DNA-van de formule. De integrale samenwerking tussen Sport en HRM. Afstemmen, beleid maken en sturing geven. Dit is ook het moeilijkste van alles, omdat sportmensen nou eenmaal anders denken en doen, dan HRM-coaches. Wij hebben door onderzoek en ontwikkeling een nieuwe taal van samenwerking ontwikkeld, waardoor Vitaliteit en HRM naadloos in elkaar samensmelten. Met resultaat. Ook onderdelen als Onderwijs, Prestaties op de werkvloer en Minder ziek zijn, zijn onderwerpen waar TALENTPlaza zich, als specialist, ook mee bezig houdt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO