FiberCore Europe B.V.

Sluisdeuren met InfraCore®Inside

Sluisdeuren Erica Ter Apel kanaal

Bedrijfsnaam FiberCore Europe B.V.
KvK Nummer 24313140
Website www.fibercore-europe.com
Beschrijving onderneming FiberCore Europe is dé specialist in dragende constructies van vezelversterkte kunststof (composiet) voor civiele sector. FiberCore Europe gebruikt hiervoor haar geoctrooieerde InfraCore® technologie. Deze is speciaal ontwikkeld voor zwaar te belasten composiet (vezelversterkte kunststof) draagconstructies.
Naam innovatie Sluisdeuren met InfraCore®Inside
Beschrijving innovatie Sluisdeuren gemaakt van vezelversterkte kunststof.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De sluisdeuren worden gemaakt met de speciale InfraCore®Inside technologie, hierdoor zijn de deuren licht, duurzaam en gemakkelijk te plaatsen. De deuren worden voorzien van een beschermlaag, hierdoor zijn de deuren onderhoudsarm. Onderzoek wijst uit dat vezelversterkte kunststof een uitstekend alternatief is voor hout en staal. In vergelijking is vezelversterkte kunststof tien keer sterker en scoort gemiddeld drie keer beter qua CO2-emissie en energieverbruik dan beton en staal. Met een levensduur van 100 jaar gaan zij ook nog eens drie keer langer mee.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product is vernieuwend en origineel door de InfraCore®Inside-technologie. Het is voor het eerst mogelijk om sluisdeuren te realiseren van vezelversterkte kunststof. De sluisdeuren van vezelversterkte kunststof zijn op elk gebied dan ook initieel concurrerend met deuren van hout en van staal. De verwachting is dat InfraCore®Inside het derde constructiemateriaal gaat worden naast staal en hout.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO