FAH Advies

WorkMeter van tijdsmanagement naar productiviteitsmanagement.

Bedrijfsnaam FAH Advies
KvK Nummer 55694578
Website www.flexathome.nl
Beschrijving onderneming Organisatie adviesbureau voor Slim Werken
Naam innovatie WorkMeter van tijdsmanagement naar productiviteitsmanagement.
Beschrijving innovatie De digitale coach van WorkMeter is een complete analyse op essentiële werkoverzicht prestatievelden. Door de Slim Werken verslagen te vergelijken en te extrapoleren zullen verbeterpunten aan het licht komen over welke manier van efficiënter werken u het meeste tijdrendement en dus besparing oplevert. Samen met een Slim Werken trainingsprogramma en trainers geeft het een organisatie meetbare verandering van tijdsmanagement naar productiviteitsmanagement.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In deze dynamische tijd staan steeds meer mensen voor de opgave hun privé- en werktijd te managen. Verschuif je focus van tijdsmanagement naar productiviteitsmanagement. Werk niet meer en harder, werk beter en slimmer. De kunst is manieren te vinden om productiever te zijn in minder tijd. Focus je op die activiteiten die je het meest opleveren, 20% van je inzet levert je 80% van je resultaat op. Persoonlijke ontwikkeling in timemanagement, werkplanningen en werkbeheersing zijn hierin noodzakelijk. De digitale coach van WorkMeter, een gebruiksvriendelijke ICT oplossing geeft direct verbeterinzicht in kwaliteiten, knelpunten en noodzakelijke interventies in uw (werk)tijd en werkzaamheden. • Werkinzicht en overzicht • Persoonlijke groeikansen • Werk en privé balans • Mobiliteitsverbetering
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het meetbaar maken van werkprocessen maakt het veranderingsproces inzichtelijk. Het koppelen van werkinzicht en werkoverzicht aan meetbare verbetering geeft haalbare doelstellingen weer.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO