FAB5 Duurzaam Bouw en Woonconcept

5S-Bouwsysteem; bouwmethode van de toekomst.

Bedrijfsnaam FAB5 Duurzaam Bouw en Woonconcept
KvK Nummer 62889214
Website www.fabfiveplus.com
Beschrijving onderneming Revolutionairs in duurzaam bouwen. FAB5 is ontstaan uit een passie voor innovatieve en duurzame ontwikkelingen in de bouw voor iedereen die zijn of haar droom object wil realiseren. Duurzaam bouwen, duurzaam leven is tegenwoordig een hot item. Steeds meer particulieren en instellingen, architecten en vastgoedondernemers gaan over op duurzaam bouwen. Bouwen met FAB5 is volop energiebesparend en duurzaam, daarnaast financieel aantrekkelijk en snel te realiseren. Daardoor bereikbaar voor iedereen in welke toepassing dan ook. Maatschappelijk verantwoord leven en ondernemen bevordert een schoner milieu. Duurzaam bouwen maakt de wereld een stuk mooier voor iedereen. De belangrijkste elementen om dit te bereiken zijn innovatieve vormen van opdrachtgever- en ondernemerschap, kennisdeling en slim samenwerken in de bouw. De inspiratie komt vooral uit andere sectoren waar creatieve partners steeds meer garant staan voor innovatieve, duurzame ideeën en praktische toepassingen. Vanuit deze gedachten hebben vijf ondernemers de krachten gebundeld en vormen zij FAB5 . De PLUS bent U. FAB5 maakt gebruik van innovatieve bouw-technologieën die aansluiten bij uw wensen en passen binnen uw budget. Kiest u voor FAB5 als uw partner in de bouw, dan kiest u voor zekerheid in een energiebesparend, betrouwbaar, functioneel, representatief, innovatief en betaalbaar object. FAB5 ontzorgt gedurende het hele traject. Wij begeleiden het masterplan, het architectonisch ontwerp en dragen zorg voor de gehele efficiënte projectontwikkeling van de bouw tot aan realisatie. Wij nemen werk uit handen terwijl de klant, U, nooit de regie verliest.
Naam innovatie 5S-Bouwsysteem; bouwmethode van de toekomst.
Beschrijving innovatie 5S bouwsysteem: De panelen zijn hoogwaardige thermische panelen die bestaan uit een sandwich van twee lagen plaatmateriaal (OSB, multiplex, staal, of vezelcement), met daar tussen een isolerende laag geëxpandeerd polystyreen (EPS). De meest duurzame panelen bestaan uit OSB met een EPS kern. Bouwen met het 5S bouwsysteem is: Groen
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De bouwvoorschriften bepalen betere thermische prestaties en sturen de bouwsector steeds meer aan met prefab producties te werken. Dit is een uitdaging voor veel traditionele bouwers en dwingt mensen om te zoeken naar alternatieve manieren om aan de huidige bouw-economische eisen te voldoen. Ons 5S-Bouwsysteem voldoet aan al deze eisen waardoor duurzaam bouwen tot de mogelijkheden behoort.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het FAB5 bouwsysteem voldoet exact aan de huidige bouwregelgeving. Maar wij gaan nog een stap verder. Denk hierbij aan passief energiegebruik met een energienota-nul. Of in de toekomst een “cradle-to-cradle object”, waarbij het streven verder gaat dan het voorzien in onze eigen behoeftes maar ook de toekomstige generaties van meer mogelijkheden voorziet.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO