Excellent Products BV

JUMBO Hoekbeschermer verpakking

Bedrijfsnaam Excellent Products bv
KvK Nummer 36035807
Website www.excellentproducts.nl
Beschrijving onderneming Excellent Products is fabrikant van spanbanden, snelbinders, sleepkabels en afdeknetten met een productie locatie in Hoorn en in Vietnam. Wij produceren gecertificeerde ladingszekerings artikelen onder de merknaam Jumbo maar ook private label en exporteren naar alle landen in Europa maar ook bijvoorbeeld naar Japan, Thailand en Canada. Voor het welzijn van onze medewerkers en het milieu hanteren wij de gedragscode van BSCI. Ons doel is te groeien naar 300 medewerkers in Vietnam waarvan 75% vrouw. Met onze producten willen wij graag bijdragen aan het veilig transport van goederen!
Naam innovatie JUMBO Hoekbeschermer verpakking
Beschrijving innovatie In plaats van een plastic verpakking hebben wij een kartonnen (recycled) verpakking ontwikkeld welke tevens bruikbaar is als hoekbeschermer van hetgeen wordt vastgesjord. Goed voor het milieu; de verpakking is een gebruiksartikel. Goed voor de winkelpresentatie omdat de producten goed te zien en voelbaar zijn. En bovendien goed voor het transport omdat de hoekbeschermer ervoor zorgt dat hetgeen getransporteerd wordt niet wordt beschadigd door de spanband.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het belang van deze innovatie is: Milieu; de verpakking is niet van plastic maar van gerecycled karton en tevens te gebruiken als hoekbeschermer. Veilig transport: de hoekbeschermer beschermt hetgeen wordt vastgesjord tegen beschadiging. Aantrekkelijke winkelpresentatie; de consument kan het product goed zien en aanraken; bovendien neemt de hoekbeschermer verpakking weinig plaats in het schap. Ook kunnen er van de hoekbeschermerverpakking veel meer in een doos dan een blisterverpakking: dit scheelt transport en omverpakking wat ook weer een positieve bijdrage heeft aan het milieu.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is nieuw en orgineel; het is nog nooit door iemand op deze manier op de markt gebracht en door ons beschermd onder modelbescherming.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO