Eternal Sun B.V.

Eternal Sun heeft de zonnesimulator geintroduceerd; een high-end machine wat zeer accurraat zonlicht na kan bootsen ten behoeve van het testen van zonnepanelen op prestatatie, rendement, en kwaliteit. Wereldwijd gebruiken onderzoeksinstellingen, certificeringsinstituten en zonnepaneelfabrikanten de zonnesimulatoren van Eternal Sun, waarbij degradatiestudies en kwaliteitsmetingen in productieproces uitgevoerd worden.

Bedrijfsnaam Eternal Sun B.V.
KvK Nummer 53579283
Website www.eternalsun.com
Beschrijving onderneming Eternal Sun is een high tech bedrijf dat gespecialiseerd is het ontwerpen en bouwen van systemen voor zonlichtsimulatie. Deze apparatuur wordt gebruikt voor product en materiaal testen. Met name in de zonnepanelen industrie bestaat er veel interesse voor onze hoogwaardige systemen. Onze systemen zijn naast innovatief, ook betrouwbaar en praktisch in het gebruik en worden daarom door vele klanten wereldwijd gebruikt.
Naam innovatie Zonnesimulator
Beschrijving innovatie Eternal Sun heeft de zonnesimulator geintroduceerd; een high-end machine wat zeer accurraat zonlicht na kan bootsen ten behoeve van het testen van zonnepanelen op prestatatie, rendement, en kwaliteit. Wereldwijd gebruiken onderzoeksinstellingen, certificeringsinstituten en zonnepaneelfabrikanten de zonnesimulatoren van Eternal Sun, waarbij degradatiestudies en kwaliteitsmetingen in productieproces uitgevoerd worden. 1. Large Area Solar Simulator (LASS) - De LASS produceert klasse AAA, steady-state en lange puls zonlicht met behulp van een unieke gepatenteerde technologie. De positionering is zeer flexibel, waardoor het systeem gemakkelijk in gebruik is en zeer geschikt voor diverse doeleinden en verschillende industrieën. De simulator wordt geleverd in diverse standaardmaten en kan op aanvraag worden aangepast aan elk gewenst formaat. Bijgeleverd is gebruiksvriendelijke IV meetapparatuur waardoor het testen van alle verschillende type huidige en toekomstige zonnepanelen zeer eenvoudig is. 2. Climate chamber Solar Simulator (CCSS)- De klimaatkamer met geïntegreerde zonne-simulator is een wereldwijd unieke testsetup waarbij tegelijkertijd prestatietesten en degradatietesten op zonne-modules uitgevoerd kunnen worden met zonlicht volgens de AAA-klasse. Tot de mogelijkheden behoren onder andere Accelerated Life Testing (ALT), veroudering en degradatie. Deze revolutionaire technologie kan niet alleen worden toegepast op zonnepanelen, maar tevens op diverse industriële producten. 3. In-line Solar Simulator (ILSS) - De in-line zonne-simulator is een van de meest productieve testsystemen voor productielijnen van zonnepanelen. Het systeem maakt het mogelijk om op hogere snelheid en nauwkeurigheid dan de huidige beschikbare systemen zonnepanelen te testen. Door de gebruikte techniek van steady-state zonlicht kunnen de panelen tevens langer belicht worden wat nodig is voor nieuwe type zonnepanelen. Dit is een verbetering ten opzicht vaan alle huidige beschikbare testsystemen die met een korte lichtflits werken. Niet onbelangrijk is het compacte formaat van de ILSS, waardoor zonnepaneelproducenten enorm kunnen besparen op vloeroppervlak van hun fabrieken.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Hiermee faciliteert Eternal Sun onderzoekers en fabrikanten om inzicht te vergaren in de kwaliteit en betrouwbaarheid, wat wereldwijd leidt tot verbetering en innovatie in alle takken van zonne-energietechnologie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De zonnesimulatietechnologie van Eternal Sun is de eerste ter wereld die in staat is om continue zonlicht te genereren wat internationaal aan de hoogste norm voldoet. Hiermee kunnen alle type zonnepaneeltechnologiëen gecontroleerd getest worden aan diverse klimaatomstandigheden en kan tegelijk het effect op de zonnepaneel gemonitord worden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO