Emeta

De EduBlend Academy

Emeta e-learning op elk toestel

Bedrijfsnaam Emeta
KvK Nummer 54569826
Website www.emeta.nl
Beschrijving onderneming Wij ondersteunen bedrijven met het implementeren en ontwikkelen van online leren, en alles wat daarbij komt kijken. Van e-learning ontwikkeling tot e-learning software, in onze langdurige samenwerkingen met diverse bedrijven hebben we reeds prachtige resultaten geboekt.
Naam innovatie De EduBlend Academy
Beschrijving innovatie De Edublend Academy is een digitale leeromgeving waar gecertificeerde trainers, coaches, opleiders en trainingsbureau's blended learning ontwikkelen en aanbieden. Bezoekers van de EduBlend Academy hebben toegang tot een rijk aanbod van blended trainingen, cursussen en opleidingen. Zij kunnen direct genieten van de voordelen van de perfect blend tussen e-learning (online leren) en klassikaal leren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Klassikaal leren bestaat reeds sinds mensenheugenis en online leren (e-learning) bracht de laatste jaren een revolutie in de opleidingsmarkt. De opleidingsmarkt evolueert. Er is steeds meer vraag naar een "blended" oplossing om medewerkers te trainen en op te leiden. Wij bieden de tools en ondersteuning aan trainers, coaches, opleiders en trainingsbureaus om de evolutie van de opleidingsmarkt te volgen. Samen bieden wij de perfecte blend tussen online leren en klassikaal leren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn sinds 2011 gespecialiseerd in e-learning. Met onze kennis en ervaring hebben wij een toegankelijk platform ontwikkeld waar trainers, coaches, opleiders en trainingsbureaus een blended learning oplossing kunnen aanbieden aan hun klanten. Preview: https://edublend.academy

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO