Ecomama

"Conscious travelling" (groen en bewust boutique hostel)

Bedrijfsnaam Ecomama
KvK Nummer 58916369
Website www.ecomamahotel.com
Beschrijving onderneming Ecomama is een groen, innovatief boutique hostel, dat bewustwording van ieder zn impact op de sociale en ecologische omgeving uitdraagt.
Naam innovatie "Conscious travelling" (groen en bewust boutique hostel)
Beschrijving innovatie Ecomama is een antwoord op het nieuwe reizen. Mensen willen bewuster reizen, zijn meer gericht op unieke ervaringen, het duurzame aspect is belangrijk. Ecomama combineert dit in een boetique hostel waar reizigers uit slaapzalen en uit luxe hotelkamers elkaar ontmoeten in de grote keuken en ervaringen delen en dichter bij elkaar komen. Door Ecomama en de staf leren de gasten over hun impact op het milieu en de maatschappij op een speelse en prettige manier, terwijl ze kunnen genieten van het upscale vintage design interieur.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze maatschappij is afgelopen decennia aan zichzelf voorbij gerend. Het is hoog nodig dat we met z’n allen de sociale cohesive vergroten, verantwoordelijkheid nemen en meer zorg gaan dragen voor elkaar en onze planeet. Het concept van Ecomama, draagt hier direct aan bij.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn wel ecohotels die zich vaak alleen richten op een specifiek aspect op het milieuaspect. Ecomama’s concept onderscheidt zich door de integrale aanpak, waarbij er zowel veel aandacht wordt besteed aan de ecologische kant, en aan de gemeenschapsimpact (zo start Ecomama een project om mensen/talenten met een achterstand op de arbeidsmarkt aan het werk te helpen) en de integratie en ervaring van de gasten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO