Eco Solutions Nederland BV

Ecosol Suntracker 2.0 en 3.0

Bedrijfsnaam Eco Solutions Nederland BV
KvK Nummer 17221464
Website www.ecosolsuntracker.com
Beschrijving onderneming Het leveren, adviseren en installeren van milieuvriendelijke bouwstoffen en innovaties
Naam innovatie Ecosol Suntracker 2.0 en 3.0
Beschrijving innovatie Actief daglichtsysteem die in een 1 verdiepingsgebouw door middel van een motor optimaal daglicht genereert voor de werkvloer bij afwezigheid of onvoldoende zon levert de ingebouwde LED verlichting dmv sturing voldoende licht op de werkplek zoals met de klant is over eengekomen en getoetst aan de ARBO wetgeving en richtlijnen. De Ecosol Suntracker 3.0 levert de electriciteit voor de lampen om stand alone te kunnen draaien.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Licht is altijd nodig op de werkplek. Daglicht heeft een gunstig effect op het welzijn van mens, dier en planten. De conventionele systemen konden bij donker weer of in de nacht geen licht leveren. Er diende altijd naast daglichtsystemen extra investeringen te worden gedaan in extra verlichting. Nu niet meer want hij kan als stand alone draaien op de zonnecellen en het opslagsysteem. De verlichting zit ingebouwd extra verlichting hoeft niet meer te worden aangelegd. Besparing op bekabeling en extra aanleg lichtlijnen. Minder gebruik van grondstoffen die eindig zijn zoals koper. En minder vervuiling door levering elektriciteit.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er waren al daglichtsystemen leverbaar voor particulieren niet voor de industrie. Energiezuinige verlichting en sturing op lichtniveau is nieuw evenals het gebruik maken van de zon.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO