EFFEQT

TEQQER

Bedrijfsnaam EFFEQT
KvK Nummer 58004157
Website www.effeqtgroup.com
Beschrijving onderneming EFFEQT helpt mensen, teams en organisaties het beste uit zichzelf en elkaar te leren halen door middel van zelfcoaching.
Naam innovatie TEQQER
Beschrijving innovatie TEQQER is een online platform waar mensen, teams en organisaties (anoniem) feedback geven en krijgen op het gebied van emotionele intelligentie (EQ), persoonlijk leiderschap personal branding met als doel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, beter te presteren en gelukkiger te worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In de huidige sociaal maatschappelijke en economische ontwikkelingen wordt het enerzijds voor een individu steeds belangrijker om zichzelf te kunnen profileren en te onderscheiden van anderen. Anderzijds wordt samen kunnen werken in verschillende situaties eveneens meer en meer een noodzakelijke kwaliteit. Zelfkennis, een goed zelfbeeld en het goed in kunnen schatten van anderen vormen daarvoor een noodzakelijke basis. De feedback die daarvoor nodig is, is vaak gekleurd vanuit de gever (projectie) of wordt als gekleurd gepercipieerd door de ontvanger. Door (anoniem) feedback te geven en te krijgen van deskundigen en elkaar ontwikkelen deelnemers een positief en valide zelfbeeld, zelfvertrouwen, zelfkennis, empathie. Zo ontstaat in eerste instantie een online lerend platform, dat ook de mogelijkheid biedt tot verdere persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van teams en organisaties door aanvullende diensten op het gebied van coaching en training.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een dergelijk peer to peer netwerk met deze doelstelling bestaat nog niet.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO