Dragon Plastics B.V.

Pod for Life

Bedrijfsnaam Dragon Plastics B.V.
KvK Nummer 22027897
Website www.dragonplastics.nl
Beschrijving onderneming Dragon Plastics Rotomoulding is expert in het ontwikkelen en vervaardigen van klantspecifieke kunststof producten en halffabricaten met behulp van rotatiegieten. De kwalitatief hoogwaardige producten worden desgewenst onder UN of UL (vlamvertraging) keurmerk geproduceerd en gecertificeerd en kunnen worden voorzien van extra versteviging en/of isolatie. De methode van Lean Manufacturing garandeert bovendien een optimaal productieproces en houdt kosten beheersbaar. Het resultaat is een diversiteit aan naadloos gesloten, slagvaste en recyclebare producten waarmee gerenommeerde ontwerpers en bedrijven zich kunnen onderscheiden en duurzaam kunnen groeien. Dragon Plastics Rotomoulding. Part of your success!!!
Naam innovatie Pod for Life
Beschrijving innovatie POD ontwerpt en maakt originele woonaccessoires. Producten van gerecycled afval. Producten in een wel heel bijzonder jasje! Al onze producten zijn gemaakt van recyclebaar kunststof en zijn er in een scala van kleuren. Ontworpen om je huis of terras meer sfeer te geven. In het bijzonder de producten in gerecycled materiaal zorgen voor een trendy effect. Zo vormt mooie vormgeving een combinatie met uitzonderlijke materialen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Hergebruik van grondstoffen en inzetten van biobased grondstoffen
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel In deze toepassingen, doseringen (100%) kleuren en constante nog niet gezien!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO