Davanti Warehousing BV

CORAX wms

Bedrijfsnaam Davanti Warehousing BV
KvK Nummer 11067777
Website www.davantigroup.com
Beschrijving onderneming Davanti Warehousing is specialist in warehouse management. Ontwikkelaar van 2 top-WMS'en: MLS Premium voor complexe magazijnprocessen en het cloud-based CORAX voor de MKB-markt.
Naam innovatie CORAX wms
Beschrijving innovatie CORAX is een innovatief, cloud en web based WMS. Direct aan de slag op elk platform, minimale investeringen, flexibel abonnement, slimme modules, intuïtieve user interface en workflow setup.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In de markt, zowel in Nederland als internationaal, is er grote behoefte aan een WMS dat snel ingericht kan worden, lage kosten heeft en direct naar eigen wensen kan worden ingericht. CORAX beantwoordt aan die behoefte. Wereldwijd is er een enorm veel belangstelling voor.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn veel WMS-aanbieders die claimen dat hun product in de cloud zit maar dat is niet juist. CORAX is een van de weinige echte cloud-based oplossingen die schaalbaar is, benaderbaar vanaf elk device en intuitief en zeer gebruiksvriendelijk is.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO