DMS Holland B.V.

AntiRoll

AntiRoll systeem van DMS Holland

Bedrijfsnaam DMS Holland B.V.
KvK Nummer 56665857
Website www.dmsholland.com
Beschrijving onderneming DMS Holland, opgericht in december 2012, is de internationale specialist op gebied van ‘motion control’ aan boord van jachten. DMS Holland heeft twee unieke en baanbrekende roldempingsystemen in het programma. Een daarvan is AntiRoll. Aan het roer van DMS Holland staan Arnold van Aken en Patrick Noor. Beiden zijn expert op het gebied van ‘motion control’ aan boord van jachten. De samenwerking tussen Arnold en Patrick en de oprichting van DMS Holland volgden op gedegen individuele loopbanen in de maritieme industrie.
Naam innovatie AntiRoll
Beschrijving innovatie Gepatenteerd roldempingsysteem, i.s.m. Marin, TNO en TU Delft en TU Eindhoven, speciaal ontwikkeld voor superjachten. Door unieke dubbelassige vinnen, stabiliseert AntiRoll zowel onderweg als wanneer het jacht ten anker ligt. AntiRoll is winnaar van de Maritime Innovation Award.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Verhoging veiligheid aan boord. Mogelijkheid tot brandstofbesparing door vermindering van de weerstand tov traditionele vinstabilisatiesystemen. Huidige marktleiders op stabilisatiegebied zijn US bedrijven, met AntiRoll kunnen we deze leidende positie naar Nederland halen. Unieke mogelijkheid tot rolstabilisatie op zeiljachten, voornamelijk van belang tijdens motoring en zerospeed. Dit was tot op heden praktisch niet mogelijk.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het product is in hoge mate innovatief en origineel. Er is geen vergelijkbaar product op de markt. Het winnen van de Maritime Innovation Award en een Special Mention bij de DAME Award bevestigen de hoge mate van innovatie.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO