Crowdsource Management

Crowdinkind

Bedrijfsnaam Crowdsource Management
KvK Nummer 61593915
Website www.crowdinkind.com
Beschrijving onderneming Crowdinkind is een online platform dat ondernemers en bijdragers in natura (in-kinders) bij elkaar brengt om ondernemingsinitiatieven te verwezenlijken.
Naam innovatie Crowdinkind
Beschrijving innovatie Crowdinkind is een online platform dat ondernemers en bijdragers in natura (in-kinders) bij elkaar brengt om ondernemingsinitiatieven te verwezenlijken. Ondernemers pitchen hun bedrijfsidee bij de zogenaamde in-kinders, waarna de in-kinders de mogelijkheid krijgen om hun zakelijke goederen en diensten ter beschikking te stellen in vorm van een samenwerking of in ruil voor een leaseovereenkomst, uitstel van betaling, uitgifte van aandelen etc. Crowdinkind heeft als doel om samenwerking tussen ondernemers te stimuleren en de vraag naar externe kapitaal te verkleinen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Dankzij deze innovatie wordt kapitaal overbodig bij het opzetten of uitbreiden van een onderneming.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Tegenwoordig draait voor ondernemers allemaal om het verkrijgen van geld bij de bank of andere financieringskanalen. Het unieke aan dit concept is dat geld overbodig wordt door de vraag en aanbod van zakelijke goederen en diensten met elkaar te verbinden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO