Cool-Spot B.V.

Mobiel buffet met Cool-Spot koeltechniek

Mobiel buffet met Coolspot Technologie

Bedrijfsnaam Cool-Spot B.V.
KvK Nummer 57601429
Website www.cool-spot.nl
Beschrijving onderneming Cool-Spot B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt de innovatieve en gepatenteerde Cool-Spot koeltechniek.
Naam innovatie Mobiel buffet met Cool-Spot koeltechniek
Beschrijving innovatie Voedsel in de open lucht presenteren is gebonden aan strenge eisen om bederf te voorkomen. Dat vereiste een beperkte duur van de presentatie en een koelmethode die nu door de innovatieve technologie Cool-Spot wordt achterhaald. Met Cool-Spot worden verse etenswaren in een koel klimaat met een temperatuur onder de 7 graden en verzadigde lucht met een nagenoeg 100 % luchtvochtigheid geconditioneerd. Een mobiel buffetmeubel biedt ongekende mogelijkheden voor de voedselveiligheid, het verminderen van waste en de presentatie van vers voedsel in de open lucht.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Cool-Spot is de ontbrekende schakel in de koude keten, waarvoor tot nu toe geen goede oplossing was. Het is een duurzame oplossing, omdat het een enorme bijdrage levert aan de voedselveiligheid en het verminderen van voedselverspilling. Met de mobiele buffet oplossing bieden wij nu nog meer flexibiliteit.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Cool-Spot wordt helaas vaak verward met de vernevelsystemen uit de zuidelijke supermarkten, maar Cool-Spot is een volwaardig koelsysteem en internationaal gepatenteerd. Het is een vinding van Joop Rustemeijer, technisch directeur. Niet te vergelijken met bestaande oplossingen. Met Cool-Spot kunnen verse etenswaren in een omgevingstemperatuur van 26 graden op een temperatuur tussen 2 en 7 graden worden gepresenteerd. Dat betekent ongekende mogelijkheden voor de houdbaarheid. Het is zo bijzonder en origineel, omdat de verse etenswaren uren langer van topkwaliteit blijven. De huidige hygiƫnecode voor de horeca is hiermee achterhaald. Met Cool-Spot hoeven verse etenswaren niet na twee uur te worden wegggegooid. Dit biedt internationaal ongekende mogelijkheden voor de presentatie van vers voedsel. Met het mobiele buffet bieden wij nu een enorme flexibiliteit om verse etenswaren in de open lucht te bewaren en presenteren. Met uitstekende voedselveiligheid, waardoor er minder voedselverspilling is.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO