Camera works

Movietrader

Bedrijfsnaam Camera works
KvK Nummer 34204231
Website www.cameraworks.nl
Beschrijving onderneming Camera works is een filmbedrijf
Naam innovatie Movietrader
Beschrijving innovatie Productiemaatschappij Camera Works ontwikkelde Movietrader; een tool dat middels een overlay met vragen, video’s interactief maakt en data verzameld. Een innovatie op video gebied dat inmiddels gebruikt wordt bij oa de KLM om bij het grondpersoneel de kennis over schiphol te toetsen voor zij daar aan de slag kunnen, Gemeente Amsterdam om de druk bij de mantelzorger te meten, en worden leerlingen in de OBA mediawijs gemaakt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Camera works zorgt door de interactie voor meer betrokkenheid tussen een product en de gebruiker. Video is booming. Interactieve video helemaal omdat mensen interactie willen met een product en niet alleen als passieve kijkers het te absorberen. Belangrijk is dat er gestimuleerd wordt dat deze innovatie ingezet wordt om leerlingen mediawijs te maken, mantelzorgers te helpen om te kijken of mantelzorg iets voor hen is en mensen die opgenomen worden in ziekenhuizen een fijnere intake dmv interactieve video te geven.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn nog geen concurrenten die het zo eenvoudig hebben gemaakt om films interactief te maken. Dat komt door het eenvoudige CMS en de eenvoud. Ook de statistieken zijn door een pedagoog gemaakt en geven hele waardevolle informatie over de gebruikers.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO