CRE8

CRE8

Bedrijfsnaam CRE8
KvK Nummer 61240311
Website www.c-r-e-8.nl
Beschrijving onderneming CRE8 is een winkel én een werkplaats in het centrum van Amsterdam waar alles draait om digitaal fabriceren, zoals 3D-printen en lasersnijden. CRE8 wil binnen de lokale omgeving voor iedereen van betekenis zijn. Niet alleen voor opdrachtgevers en afnemers, maar graag ook veel aandacht besteden aan de talenten en inzet van de minder zichtbare groepen binnen de lokale omgeving en specifiek de groep jongeren die zich in maatschappelijke achterstandsposities bevinden. Bij CRE8 is iedereen welkom om te werken aan de toekomst. Wij bieden de diensten 3D-printen, lasersnijden, belettering en een onderhoudsservice van 3D printers en lasersnijders aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor adviezen over het ontwerpen met betrekking tot prototyping en productie. Verder is er een CRE8 collectie met producten die allemaal inhouse gemaakt zijn en verkocht worden in de winkel wen webshop. Tot slot worden er workshops en cursussen gegeven voor uiteenlopende doelgroepen.
Naam innovatie CRE8
Beschrijving innovatie Het business model van CRE8 Social Venture bestaat uit een stichting en een BV. Door deze combinatie kunnen wij zowel de jongeren en de klanten optimaal van dienst zijn.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door het faciliteren van een algemene werkplaats en een "3D print onderhoudsservice" kunnen jongeren reïntegreren waarmee allerlei partijen in de maatschappij (MKB, scholen/onderwijs en particulieren) volledig kunnen aansluiten op de nieuwe manier van ontwerpen, ontwikkelen (prototyping), maken en opleiden van mensen (in-house).
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn nog geen organisaties waar de moderne ambachten zoals 3D-printen worden gebruikt om mensen (jongeren) in achterstandsposities te bereiken.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO