Brand New Telly Industries B.V.

Content-Scan.com

Bedrijfsnaam Brand New Telly Industries B.V.
KvK Nummer 34146038
Website www.brandnewtelly.com
Beschrijving onderneming Brand New Telly is een reclame bureau dat denkt vanuit wat mensen willen zien, lezen of horen - én waarmee een marketeer zijn merk wil laden. Nu content een steeds belangrijker onderdeel van het reclamevak begint te worden, is dat voorwaarde voor succesvolle campagnes.
Naam innovatie Content-Scan.com
Beschrijving innovatie Content marketing is hot. Ieder merk doet het. Maar wat eigenlijk precies? En werkt het ook? Voelen mensen zich aangesproken en halen ze eruit wat erin is gestopt? Dat zijn vragen die we met de Content Scan beantwoorden. Content lijkt inmiddels een onmisbaar middel in de communicatiemix. Een middel dat heel goed kan bijdragen aan het realiseren van een doelstelling. Goed weten waarom je het doet en beginnen met een duidelijk overzicht van wat je al doet is daarbij heel belangrijk. Want voor het gemiddelde merk wordt door tientallen bureaus communicatie ontwikkeld: van PR tot winkelvloer en van advertising tot twitter. Wie heeft het overzicht nog? Is het allemaal in lijn met elkaar en draagt het bij aan het laden van merkwaarden? Op welke punten kunnen we verbeteren en aanscherpen? Met de Content Scan geven we inzicht, betrekken we consumenten en geven we concrete aanbevelingen en handvatten voor effectievere content marketing.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Naar schatting blijft 2/3 van alle branded content achter zonder kijkers, lezers of luisteraars. In een wereld waar ouderwetse zendreclame zijn kracht verliest moet dus worden geïnnoveerd.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De manier van onderzoeken op basis van big-data is uniek in de Nederlandse markt. Tel daarbij het advies op basis van 15 jaar ervaring op en deze dienstverlening bestaat nergens.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO