Better Places

Connect with locals

Bedrijfsnaam Better Places
KvK Nummer 61841811
Website www.betterplaces.nl
Beschrijving onderneming Better Places brengt reizigers die graag buiten de gebaande paden reizen rechtstreeks in contact met lokale reisexperts in Azie, Afrika en Latijns Amerika. Deze ervaren professionals kennen de bestemming waar zij wonen door en door. Zij laten je kennismaken met de lokale bevolking, authentieke hotelletjes, bijzondere trektochten en de gezellige restaurantjes met lokale gerechten. Samen met je lokale reisexperts stel je je ideale reis samen. Dit kan uiteenlopen van een bezoek aan een koffieplantage, tot een volledig georganiseerde rondreis, al dan niet met een lokale gids. Better Places is een Social Enterprise. We geloven in een wereld waar plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door trotse lokale ondernemers.
Naam innovatie Connect with locals
Beschrijving innovatie Wij halen een schakel uit de keten. Op deze manier komt er meer geld op de bestemming terecht en betaal je een lagere prijs. Wij bieden de consument financiele garanties door middel van SGR/ANVR en betaling via Nederlandse bankrekening.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Overal ter wereld zijn unieke reisproducten ontwikkeld in samenwerking met de lokale bevolking, op deze manier ontvangen zij inkomsten uit het toerisme. Helaas weten veel van deze initiatieven de doelgroep niet te bereiken, terwijl veel reizigers geïnteresseerd zijn om tijdens een vakantie in contact te komen met de lokale bevolking en het échte leven te ervaren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voor lokale reisprofessionals is het vaak lastig om te concurreren met grote touroperators. Terwijl hun reisaanbod wel goed aansluit bij de behoefte van reizigers aan authentieke ervaringen. We willen deze lokale professionals de kans geven om te groeien, hun kennis te delen en er voor te zorgen dat de reiziger bijzondere ervaringen opdoet. Daarbij hechten we eraan dat al onze partners op een duurzame manier werken.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO