Belaqise

Sheyp

Bedrijfsnaam Belaqise
KvK Nummer 55505597
Website www.belaqise.com
Beschrijving onderneming Mixing Fashion and Technology to craft new fashion products for our customers and enrich their lives.
Naam innovatie Sheyp
Beschrijving innovatie Radicaal nieuwe benadering van maatvoering en maataanduiding voor vrouwenmode. Maatvoering: met intelligente algoritmes worden 3D-bodyscans omgezet in geoptimaliseerde maten voor een bepaalde bevolking - mass tailoring. Maataanduiding: Geen maten meer, maar iconen en symbolen. Niet ordinaal maar neutraal en intuitief.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Online: Onderzoek wijst uit dat >70% van de retourproducten van webshops retour worden gezonden omdat de pasvorm niet goed is. Offline: meer dan 50% van de verloren omzet bij winkeliers te wijten is aan slecht zittende dameskleding. In de praktijk hebben we kunnen meten dat producten gemaakt via Sheyp een retour ratio hebben van onder de 5% terwijl de industrie gemiddelde rond 30% ligt. Verder kopen 90% van de klanten die een product met Sheyp passen ook daadwerkelijk het product. In een wereld waar de bevolking toeneemt van 6mld naar 9mld en waar nog veel meer dan vroeger de meeste mensen in steden zullen wonen, zijn nieuwe maatvoeringsstandaarden nodig die efficiƫnt weten om te gaan met de toegenomen variatie en complexiteit in de demografie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Sheyp is het eerste maatvoeringsstandaard voor vrouwen wereldwijd dat is ontwikkeld m.b.v. 3D data en technologie en die ook radicaal verschilt van conventionele standaarden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO