Baskapel

Baskapel

Bedrijfsnaam Baskapel
KvK Nummer 62572563
Website www.baskapel.nl
Beschrijving onderneming Verkoop van vergunningsvrije dakkapellen
Naam innovatie Baskapel
Beschrijving innovatie Een vergunningsvrije dakkapel welke esthetisch mooi past in het dakvlak. Dit aspect wordt zowel door architecten als concurrenten zeer gewaardeerd. Daarnaast worden in de vergunningsvrije dakkapel velux dakramen toegepast. Dit straalt vertrouwen uit naar zowel de architect als de consument. Een bijkomend voordeel van het werken met Velux dakvensters is dat de consument kan kiezen uit het standaard programma rolluiken en raamdecoratie producten. Ook is onze inovatie geaccrediteerd door Velux Nederland bv en tentoongesteld in de Velux Showroom in de Meern. Kortom; meer ruimte, kwaliteit, daglicht en creativiteit mogelijk door het plaatsen van een Baskapel.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is gebleken dat het vergunningstraject een belemmering voor de consument is om een dakkapel te laten plaatsen. De Baskapel lost dit in veel gevallen op.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Sinds 2010 eerste opstart gemaakt, naar aanleiding van een wijziging in de WABO regeling.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO