BarDoggy

BarDoggy #SmartBar "Deals|Events|Friends"

Bedrijfsnaam BarDoggy
KvK Nummer 63019876
Website www.bardoggy.com
Beschrijving onderneming BarDoggy is een Internationaal Horeca platform. Met BarDoggy scoor je voordeel, vind je feestjes en lokaliseer je vrienden in meer dan 500 steden en in 10 landen.
Naam innovatie BarDoggy #SmartBar "Deals|Events|Friends"
Beschrijving innovatie In elke stad is er ontzettend veel te beleven. Gek toch dat al die activiteiten niet zo eenvoudig te vinden zijn. Bovendien zijn er altijd wel leuke vrienden uit je netwerk in de buurt maar vaak weet je dat niet eens. BarDoggy maakt gebruik van iBeacons en is een location based service. Met de data van 7.500 bars, jaarlijks 60.000 aanbiedingen en 120.000 events laten we precies zien wat er om jou heen te beleven is, waar je leuke dealtjes kunt scoren en lokaliseren we je vrienden. Een leuke avond mag toch geen toeval zijn? Grijp de macht, wordt de baas van de nacht!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De natte horeca branche is nog erg traditioneel. Er is een overcapaciteit aan bars maar nog nauwelijks digitale interactie. Als je dan bedenkt dat de bezoekers vanaf dat ze wakker worden totdat ze gaan slapen verkleefd zijn met de telefoon en daar zelfs 250 keer per dag naar kijken dan is het gek dat er nog zo weinig interactie plaats vind in de horeca. Elke bar die de komende jaren controle wil hebben over zijn bezettingsgraad zal een digitale verbinding moeten leggen met zijn (potentiƫle) gasten. Als hij dit niet doet en zijn concurrent heeft hij geen bestaansrecht meer. Ook de merken die hun producten willen promoten zullen moeten verschuiven naar mobile engagement. Maar hoe gaan ze dat doen. BarDoggy is de eerste internationale uitgaans-community die deze verbinding tussen bars, brands en consumers met een oplossing voor alle partijen aanvliegt
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel BarDoggy is uniek als niche maar gebruikt technieken en best practices van concepten als Yelp, Facebook, Foursquare, Scoupy en Crowdit.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO