BSG Group BV

Yourcompanyapp

Bedrijfsnaam BSG Group BV
KvK Nummer 20119770
Website www.yourcompanyapp.eu
Beschrijving onderneming Ontwikkelaar van Software
Naam innovatie Yourcompanyapp
Beschrijving innovatie Yourcompanyapp is een platform waarmee aan de achterzijde van alle mobiele oplossingen koppelingen gemaakt worden met betaande applicaties.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Veel organisaties kijken overwegen een app te maken voor hun bedrijf. Veeal zijn dit native georiƫnteerde app's. Yourcompany app is een uniform platform waar medewerkers van bedrijven gebruik kunnen maken maar ook kunnen klanten betrokken worden in bedrijfsprocessen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het innovatieve is dat de companyapp ketenprocessen ondersteunt. Een goed voorbeeld is de keten van de bouw. Het gehele logistieke proces binnen de bouw kan worden bediend met het yourcompanyplatform. Van binnenstedelijke distributie naar de bouwplaats, het leveren vanuit een bouwhub tot het plaatsen van een opdracht voor levering geschiedt middels deze mobiele oplossing. Korte schets van het proces: Aannemer bouwt een project. Als het binnenstedelijk is dient er rekening gehouden te worden met welk vervoersmiddel er wordt afgeleverd. 2x per dag wordt er geleverd vanuit de hub. De voorman op de bouwplaats ziet exact wat er geleverd wordt en wanneer. Is er vertraging dan stelt hij de levering uit. Vertraging wordt ook doorgegeven aan de planningssoftware van de aannemer zodat deze op centraal administratief niveau bekend is. Vertraging betekent ook dat de leverancier van die goederen een seintje krijgt dat hij later mag leveren aan de ditributiehub. Wil hij (de voorman)andere materialen eerder ontvangen, dan kan hij dit middels de app aangeven. Wil hij extra onderdelen bestellen, bijv een boormachine, dan gaat er een bericht naar de aannemer, daar wordt akkoord gegeven voor de bestelling, deze komt automatisch binnen bij de groothandel, order wordt ook volledig automatisch ingeschoten in het erp systeem van de groothandel en vervolgens klaargelegd voor transport in de hub. Financiele afwikkeling gaat als volgt: Aankoop is akkoord verklaard door aannemer, Levering is gedaan en bij ontvangst maakt de voorman een foto van de afleverbon. Dit doet de chauffeur ook. Direct na het versturen van de foto komt aflevering ok in de workflow van groothandel. Levering wordt als "kompleet" geboekt en er wordt een digitale factuur geproduceerd, met foto afleverbon, en deze gaan naar de aannemer. Een uur later kan dit proces afgehandeld zijn.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO