BEDACH

Preflex schaar

Bedrijfsnaam BEDACH
KvK Nummer 52179214
Website www.bedach.nl
Beschrijving onderneming Innoveren en produceren van nieuwe producten en gereedschappen voor de elektrotechnische branche
Naam innovatie Preflex schaar
Beschrijving innovatie gereedschap voor het knippen van voorbedrade buis zonder de draad te beschadigen. Schaar is geschikt voor 16mm en 20mm buis en is voorzien van een draad knip gedeelte dat kan knippen tot max 5x2,5m2 VD draad. De schaar is gemaakt van gehard rvs dat zorgt voor een lange levensduur. Tevens voorzien van een ergonomische handvatten die voorzien zij van hoogwaardige vinyl. De gebruikte veer is van het topmerk Felco (Zwitserland). Onder aan de schaar zit een clip voor het veilig opbergen van de schaar.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie voorbedrade buis bestaat al sedert 20 jaar. Het "strippen" van de buis gebeurt sindsdien met allerlei gereedschappen. buizenkniptang, kabelmes etc. geen van deze gereedschappen is specifiek bedoelt voor het verwerken van de voorbedrade buis. De kans op beschadiging is daarom groot. Met de Preflex schaar is beschadigen niet mogelijk.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De schaar is specifiek voor het verwerken van voorbedrade buis ontworpen. Tevens zit er op de schaar een knip gedeelte, zodat met 1 stuk gereedschap meerdere functies uitgevoerd kunnen worden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO