Arion Holding B.V.

Swash

Bedrijfsnaam Arion Holding B.V.
KvK Nummer 14119195
Website www.arion-group.com
Beschrijving onderneming Wij zijn gefocust op het produceren van simpele en betaalbare oplossingen voor zorghulpmiddelen in de internationale medische markt. Op innovatieve wijze komen we tegemoet aan de toenemende vraag naar lage kosten en hoge efficiëntie binnen de gezondheidszorg. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen innovatieve medische oplossingen. Ons aanbod bevat duurzame hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van elastische steunkousen en producten waarmee bedlegerige patiënten zonder water gewassen kunnen worden. Al onze producten zijn erop gericht, om het gebruiksgemak en de efficiëntie in de zorg te vergroten.
Naam innovatie Swash
Beschrijving innovatie Veel mensen hebben hulp nodig bij hun dagelijkse verzorging. Van oudsher gebruiken zorgverleners een waskom, zeep en handdoeken om bedlegerige zorgvragers te wassen. Deze methode kost veel tijd, moeite en stress voor zowel de zorgverlener als de zorgvrager. Het Swash concept biedt een hygiënische, snelle en comfortabele oplossing voor het wassen van zorgbehoevende personen. Swash maakt gebruik van washandjes en -doekjes met een speciale lotion, die de huid reinigt en beschermt. Een pakketje Swash bevat voldoende washandjes of –doekjes voor een complete lichaamswassing. Het is aantoonbaar hygiënischer, beter voor de huid, beduidend comfortabeler voor de zorgvrager en zorgverlener en het bespaart waardevolle tijd en materiaalkosten (waskommen, zeep, washandjes, handdoeken, etc.).
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Swash producten zijn gericht op irritaties onder patiënten en zorgverleners in Europa. Gebaseerd op cijfers van het Ministerie van VWS heeft dit concept in Europa een besparingspotentieel van €10 miljard (!) per jaar (!). Deze kostenbesparing gaat niet ten koste van kwaliteit van zorg. Zoals eerder beschreven is Swash onder meer hygiënischer, comfortabeler en beter voor de huid.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Hoewel Swash al jaren op de markt is, is het concept nog steeds nieuw en origineel voor het merendeel van de zorginstellingen waar nog steeds gebruik wordt gemaakt van water en zeep bij het wassen van bedlegerige patiënten. - Het bestaande Swash product assortiment zal de komende jaren worden aangevuld met nieuwe innovatieve product en/of diensten. - Arion investeert in een nieuwe productiefaciliteit om onze innovatiekracht de vergroten. Hier zullen we zelf onze producten en lotions ontwikkelen, testen en produceren. Ook zullen we sneller in kunnen springen op vragen uit de markt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO