Agraservice G.Lindenhols

BCB

Koolzaadveld

Bedrijfsnaam Agraservice G.Lindenhols
KvK Nummer 04076089
Website www.agraservicelindenhols.nl
Beschrijving onderneming wij zijn een agrarische akkerbouw bedrijf en daarnaast doen we nog veel aan loonwerk, tuinaanleg en een bouw en klussenbedrijf. Naast deze werkzaamheden zijn we constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van bepaalde processen binnen ons bedrijf.
Naam innovatie BCB
Beschrijving innovatie Wij hebben het product BCB (Bio Controle Bloedluis) ontwikkeld, dit is een natuurlijke en biologisch middel om de bestrijding van bloedluis tegen te gaan. BCB bestaat voor 80 procent uit koolzaadolie en voor 20 procent uit natuurlijke kruiden. Dit betekend dus dat het middel zowel goed is voor mens, dier en materieel. Naast het feit dat wij van onze koolzaad BCB maken, heeft koolzaad ook nog vele andere functies. Eén van de innovatieve functies is natuurlijk ook het feit dat de koolzaad vlinders en bijen aantrekt, dit is zeer goed voor de natuur, en omdat de vlinders en bijen populatie steeds meer achteruit gaan in Nederland is de koolzaad een uitkomst.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Eén van de problemen in de pluiveesector is bloedluis. Deze bloedluis is te bestrijden met verschillende middelen, problemen van deze middelen zijn: Moet aangebracht worden met een mondkapje, tast en materieel aan, moet vaak aangebracht worden, duur etc.. Nu hebben wij BCB ontwikkeld. Dit middel is makkelijk aan te brengen het hoeft maar één keer per jaar aangebracht te worden en het is goedkoop. Maar naast al deze voordelen is natuurlijk de grootste innovatie dat BCB volledig biologisch is, met een ongekende werking.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn veel middelen om bloedluis te bestrijden maar geen heeft dezelfde werking als BCB.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO